Private Chef Oliver Hasenbalg - Take a Chef
Photo from Oliver Hasenbalg

Chef Oliver Hasenbalg

Private Chef In Amsterdam

4,8/ 5
Book
Chef Oliver Hasenbalg

Traduce esta página

Get to know me better

internationaal ervaren chef & visser met een voorliefde voor zeevruchten en sinds kort Orthomoleculaire v

ben begonnen in de Japanse keuken als afwasser en omhoog gewerkt tot sushi chef, op jonge leeftijd kreeg ik de kans om in Cannes te gaan werken als kok in een sushi/ seafood bar. zo stroomde ik door naar de Haute Cuisine du France en kwam terecht bij Yannick Aleno, 3* restaurant 1945 in hotel Le Cheval Blanc, in de Savoie. hier heb ik de basis franse keuken geleerd maar ook de discipline. met deze ervaring kwam ik terecht in Monaco en kon te werk gaan als Privé Yacht chef voor een van de grootste wachten producenten van de wereld. en mocht op hoog niveau koken maar ook in family style diners voor bereiden. na Frankrijk kwam London om mijn pad en mocht voor 3* restaurant UMU werken en daar de Japanse keuken verder onder de knie te leren, Dit is mijn basis geweest voor mijn carrière als chef zijnde. de afgelopen 10jr heb ik verschillende hotels en restaurants gebouwd voor Marriott International wereld wijd en zo mijn kook cultuur op scherp gehouden en zo heeft mijn waren kennis een breed begrip wanneer het gaat om smaken en structuren. ik ben een chef die kookt' from scratch" die van niets iets maakt en dat is ook mijn speciality. van simpele mooie ingrediënten iets lekkers maken.

de laatste jaren heb ik mij bezig gehouden met het studeren van Orthomoleculaire voedings therapie, dat wil zeggen 'voeding voor gezondheid' en mag trots zeggen dat ik met veel pijn en moeite ben geslaagd!.

kortom zoekt u een heerlijke avontuurlijke diner ervaring met verschillende kooktechnieken, lokale ingrediënten met nog een uitdagende dieet, dan ben ik er voor u!

My services

As a Private Chef, I can offer you:

Personal Chef

Simply tell me what you're craving! I would love to create the perfect menu for your special occasion in Amsterdam.

Catering

I can do weddings, birthdays and corporate events in Amsterdam. You name it!

Full-time Chef

A longer stay in Amsterdam? I'm available for holidays, on a daily basis, and so forth. Just let me know!

Cooking Classes

Because "sharing is caring". I would be happy to teach you all sorts of techniques and recipes in Amsterdam.

Chef Oliver's reviews

4,8/ 5

I used Chef Oliver, he was fantastic, amazing food. He was so polite and we learnt a lot from him about his background and how he learned to cook. Amazing experience, huge amount of food too so hand leftovers for the next day. Loved it and will certainly do it again.

Richard Pedreschi - Feb 17 2021

4,8/ 5

Book your experience with Chef Oliver

Specify the details of your requests and the chef will send you a custom menu just for you.

We use cookies to improve our services. If you continue browsing, we consider that you accept them. their use.Accept